Waarom is de juiste catering door de juiste cateraar zo belangrijk?

 

Dus er komt een evenement aan, en uitgerekend jij mag de leiding hebben over het eten. Misschien denk je wel: “oh het is maar eten, niks bijzonders”, maar het is wel degelijk iets bijzonders! Je zult je altijd dat feestje herinneren waar het eten niet naar wens was. Je herinnert je misschien niet zozeer het feest met die decoratieve bloemen die je niet mooi vond. Eten is wat mensen samenbrengt op een evenement, dus wat en hoe het wordt geserveerd, is van cruciaal belang als het gaat om het kiezen van een cateraar. Er zijn grote verschillen in wat je moet zoeken in cateraars, afhankelijk van het evenement.

 

Bruiloft catering

Het kiezen van de catering voor een bruiloft is meestal het lastigst. Je wilt er zeker van zijn dat het eten fenomenaal is en dat de presentatie onberispelijk is. Om het je makkelijk te maken, moet de cateraar die je kiest voor de bruiloft, het liefst een volledige service kunnen bieden. Dat betekent personeel, schoonmaken, tafels dekken en barservice. Dat verschillende bedrijven dat doen kan chaos veroorzaken en het meer een hoofdpijndossier betekenen.

 

Feest Cateraars

De catering die je kiest voor een feest moet leuk en eenvoudig zijn. Focus meer op de laatste trends in catering, in plaats van een mooie grote maaltijd aan tafel. Bijvoorbeeld, met een breed scala van hors d’oerves en geweldige cocktail bar met gekke en unieke garnituren bevordert meer het feestgevoel. Kies je voor een party cateraar die zich richt op het maken van cocktails zullen je gasten zeker niet teleurgesteld naar huis gaan.

 

Bedrijfscatering

Catering voor een bedrijfsevenement is waarschijnlijk het makkelijkst. Aangezien er zoveel verschillende soorten mensen op een werkplek zijn, is het het gemakkelijkst en eenvoudigst om je bedrijfsevenement te laten cateren door een plaatselijk restaurant of in het restaurant zelf. Zorg ervoor dat het menu dat je kiest voor het evenement een biefstuk, kip of vegetarisch gerecht bevat. Als je van plan bent het in het restaurant te houden, zorg er dan voor dat je een restaurant kiest dat een priv├ęgedeelte heeft voor het feest of bereid is een deel van het restaurant af te sluiten.