Over Ons

Schrijven over de gezondheid is vrij secuur omdat het direct een gevolg heeft op de personen die gebruik maken van de informatie om er hun leven mee te verbeteren. Ik, Gabrielle, heb dat ook mogen ervaren en is het mij dus ook een paar keer overkomen, dat het resultaat uitbleef. Dat is altijd wel een zonde van jouw energie en tijd. De ervaringen van het verleden meegenomen en natuurlijk ook veel wijzer, is het daarom een ware uitdaging om met aangepaste informatie op proppen te komen.

Wat is het leuk om anderen van dienst te zijn

Het is nu eenmaal een roeping om de helpende hand te kunnen bieden en moet het wel gebeuren op een aangepast basis. Er is nu eenmaal sprake van verschillen tussen de behoeftes en moet daar wel rekening mee worden gehouden. Het erop nahouden van alles wat met de gezondheid te maken heeft, omvat kennis over een aantal onderwerpen. Niet alleen over voeding dus, maar ook lichaamsbeweging, mentale gezondheid en de vele uitdagingen, maar ook kansen, die de huidige samenleving te bieden heeft. Daar mag een flinke dosis levenservaring nooit bij ontbreken en wordt alles ook nog breed ondersteunt door een groep van relaties binnen elke laag van de samenleving. Aan informatie is er zo dus geen gebrek. Er kan daarom gelijk worden ingespeeld op veranderingen en bevordert dat de samenwerking op elk niveau.

Wacht daarom ook niet te lang om het contact op te nemen en kan er gelijk van gedachten worden gewisseld. Dat komt alle partijen ten goede en zal het ook doorwerken naar de inhoudt van de website.